Programma Plofhuis7

Programma 2018-2019

2017-2018 was voor Plofhuis7 een pilotjaar. We wilden kijken wat er kan, wat werkt, en waar publiek voor is. Dat deden we door iedere maand een activiteit te organiseren. Op http://www.uiteraarduitermeer.nl/evenementen een terugblik.

Seizoen 2018 - 2019 geven we hier een vervolg aan. Hou deze website/ facebookpagina in de gaten voor exacte data en aanvangstijden!

 

Lenny Jazz Trio

26 mei 2019 om 15.30 uur - Muziek

Tijdens het  Kamer Muziek Festival van Natuurmonumenten begin april  stond het Lenny Trio ook al op het podium van Plofhuis7 en dat optreden was zo’n succes dat zij gevraagd zijn het jazzseizoen in Plofhuis7 te komen afsluiten

Het Lenny Trio speelt eigen werk, dat invloed heeft van jazz, klassiek, pop en minimal. De drie jonge musici spelen al meer dan tien jaar met elkaar. Ze halen hun inspiratie uit artiesten als Brad Mehldau, Miles Davis, Joshua Redman, Robert Glasper, Arvo Part en Steve Reich.

 

Lenny Jazz Kamermuziekfestival

Lenny Trio

Sander de Bie, toetsen
Tom Nieuwenhuijse, drums
Lennart van Dijk, contrabas

Kaarten  €10.-  

Gezien de verwachte belangstelling voor dit concert raden wij u aan van te voren te reserveren. Dat kan door een mailtje te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Betaling bij de ingang.

Plofhuis7 bezoeken?

Wil je het cultuurplofhuis op Uitermeer bezoeken?